AKİT MENÜ

Teknoloji

Telegram da o özelliği getirdi

Piyasaya sürüldüğü 2009 yılından bu yana bir çok yeniliğe imza atan WhatsApp'ın geliştirdiği özellikler, rakipleri tarafından takip edilmeye devam ediyor. Rusya'nın Telegram'ı, 2014 yılında 3 milyar liraya Facebook'a satılan WhatsApp'ın bir özelliğini daha kullanıma alıyor.

2024-01-25 08:48:29

Telegram, sonunda uzun süredir beklenen özelliği kullanıcıların hizmetine sunuyor. WhatsApp'ta olduğu gibi, Telegram da artık sesli mesajlar ve fotoğraflar için bir kez görüntüleme özelliğine sahip olacak.


Telegram, ocak ayındaki güncelleme kapsamında "bir kez görüntüle" seçeneğini aktif hale getiriyor. Bu aslında, mevcut özelliğin yükseltilmesi anlamına geliyor. Çünkü Telegram, bu özelliğin ilk adımını 2023 yılının eylül ayında kullanıcılarına sunmuştu. Başlangıçta, Telegram "bir kez görüntüle" seçeneğini yalnızca fotoğraflar ve videolar için kullanılabilir kılmıştı. Son güncelleme ile, bu özellik sesli mesajlar için de genişliyor.


Telegram, yeni özellik seti kapsamında ücretli kullanıcılarını da unutmuyor. Premium kullanıcılara özel olarak sunulan bazı yenilikler sayesinde, artık bu kullanıcılar okuma sürelerini ve okundu bilgilerini gizleyebilecekler.

 

 

Yorumlara Git

Cinayeti canlı yayında ağzından kaçırmıştı! Kaçarken polisler tarafından yakalandı

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Türkiye'yi ayağa kaldıracak Ali Koç iddiası! Yok artık: O ismi açıkladı: Karşı karşıya kalacaklar mı?

Fatih Tezcan, 'açığa alındılar' diyerek Erdoğan'a yapılan operasyonu açıkladı! Gerçekten skandal

CHP’li başkandan uygunsuz davranış! Kadın çalışanın elinden tutup…

Türkiye'de bir ilk! Marmara Denizi’nde hayata geçiriliyor