AKİT MENÜ

Siyaset

"Davutoğlu 'beni neden kandırdın' diye sormuş mudur?"

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden Gelecek Partisi Genel Başkanlığına seçilen Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretle birlikte akıllara "Davutoğlu 'beni neden kandırdın' diye sormuş mudur?" sorusu geldi.

2024-01-25 16:21:53

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden Gelecek Partisi Genel Başkanlığına seçilen Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Görüşmeyle ilgili Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından, "Gelecek Partisi 2'nci Olağan Büyük Kongresi'nde, yeniden genel başkanlığa seçilen Sayın Ahmet Davutoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, ülkemiz ve demokrasimiz için verecekleri mücadeleden dolayı başarılar diledik" açıklaması yapıldı.

"Davutoğlu 'beni neden kandırdın' diye sormuş mudur?"

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun kendisine önce "Ümit Özdağ ile aramızda protokol yok" dediğini söylemişti. Seçimden sonra ise Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ ile bakanlık verilmesi için protokol yaptığı ortaya çıkmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu'nu ziyareti sonrası gündeme gelen olayla ilgili "Davutoğlu 'beni neden kandırdın' diye sormuş mudur?" sorusu akıllara geldi.

Yorumlara Git

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi