AKİT MENÜ

Gündem

DEM'li vekilden TBMM'de bölücülük narası: Skandal 'Kürdistan' sözleri! Hain planları yinelediler

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı konumundaki DEM Parti'nin Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit TBMM kürsüsünde skandal ifadeler kullandı. Gülistan Kılıç Koçyiğit, sözde Kürdistan hayalini açık ederek hain planları tekrar yineledi. Koçyiğit konuşmasında, "Kürdistan diyoruz, diyeceğiz, Kürdistan bir hakikattir. Tarihsel ve toplumsal bir hakikattir." gibi alçakça ifadelere yer verdi.

2024-01-26 10:29:58

This browser does not support the video element.

Terör örgütü PKK hain emelleri için, kalleşçe saldırılar düzenlerken; siyasi uzantısı HDP/DEM'de TBMM kürsüsünde açık açık 'bölücülük' naraları atıyor, Türkiye'nin milli birliği ve bütünlüğünü hedef alan açıklamalarda bulunuyor. Alçakça bir ifade de DEM Parti'nin Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit'ten geldi.

SÖZDE KÜRDİSTAN HAYALİNİ HAYKIRDI: BÖLÜCÜLÜK NARASI ATTI!

Gülistan Kılıç Koçyiğit hain planları TBMM kürsüsünden açık açık vurgularcasına sözde Kürdistan hayalini haykırarak bölücülük narası attı. Gülistan Koçyiğit, "Kürdistan diyoruz, diyeceğiz, Kürdistan bir hakikattir. Tarihsel ve toplumsal bir hakikattir." dedi. Koçyiğit'in sözlerine TBMM sıralarından sert tepkiler geldi.

Öte yandan; Koçyiğit o sözleri sosyal medya hesabından da paylaşarak provokasyonun dozajını bilinçli bir biçimde artırdığını gözler önüne serdi.

HDP/DEM'li vekiller sistematik bir şekilde benzer 'hain' sözleri tekrar ediyor:

TERÖRİSTBAŞI ÖCALAN'A SELAM

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın geçtiğimiz aylarda, partisinin Kadın Meclisi toplantısında yaptığı konuşma terör örgütü ile ortaklığını bir kez daha kanıtlamıştı. Özgür Özel'in ittifak kurmak için yoğun çaba harcadığı DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, kürsüden teröristbaşı Öcalan'a selam yollamış ve, "Sayın Öcalan için hapishanelerde açlık grevleri devam ediyor. Onların başlatmış olduğu onurlu nöbeti selamlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'Lİ İBB'YE AİT MÜZE GAZHANE'DE TERÖR PROPAGANDASI

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), hain terör saldırısı sonucu şehit düşen 9 kahraman askerimizin toprağa verildiği gün, terör örgütü propagandasına ev sahipliği yapmıştı. İBB'ye ait Müze Gazhane'de düzenlenen sözde etkinlikte konuşan HDP/DEM'li vekil Adalet Kaya, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istemiş, etkisiz hale getirilen teröristler için ise "üzgün" olduğunu ima eden ifadeler kullanmıştı. Teröristbaşının hapiste tutulmasını "hukuksuzluk" olarak niteleyecek kadar ileri giden Kaya, "Orta Doğu coğrafyasına barışı getirecek en önemli aktör Öcalan'dır." demişti.

 

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun