AKİT MENÜ

Sosyal Medya

Ülkenize dönün diye bağıran faşistlere Suriyeli kadın böyle seslendi. Bu Allah sözüdür! Zalim yaşattığını yaşar

Pendik'te yapılan bir sokak röportajında taraflar adeta birbirine girdi. Irkçı faşist bir kişinin "Bedava yaşıyorsunuz abla" sözlerine sinirlenen Suriyeli kadın, "Bu söz Allah sözü zalim yaşattığını yaşar." diye cevap verdi.

This browser does not support the video element.

Zasparagas TV'nin yaptığı bir sokak röportajında Suriyeli bir kadın ile Türk erkeği arasında tartışma çıktı. Irkçı bir erkeğin "Bedava yaşıyorsun abla" sözlerine karşılık Suriyeli kadın İngilizce öğretmeni olduğunu belirterek şunları söyledi: "Ne bedava canım. Ben İngilizce öğretmeniyim gönüllü 8 sene çalıştım. Geldik sıfırdan başladık. Çalışıyoruz kazanıyoruz. Eğitimimiz var dil biliyoruz bitsin artık sıkıldık bittik biz. Başka dünya varsa gideceğiz. Allah sana yaşadığımızı yaşatsın. Filistin için üzülüyorsunuz. Filistinliler gelsin, bakacağız ne yapacaksınız. Siz savaşın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Siz kitap okumuyorsunuz cahilsiniz. Nasıl savaş ne savaş bilmiyorsunuz.” Suriyeli kadın “Ülkenize dönün” diye bağıran bir grup faşiste “Siz Türkler ne diyor Suriyeliler hakkında... Herkes görecek siz nasıl bir millet. Bu söz Allah sözü zalim yaşattığını yaşar." diye cevap verdi.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun