AKİT MENÜ

Siyaset

Biri bu Birol'a CHP listesinden milletvekili olduğunu hatırlatsın!

Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, Temel Karamollaoğlu'nun da katıldığı etkinlikle tanıtıldı.

2024-01-28 20:24:23

Saadet'in aday tanıtım toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Etkinlikte Karamollaoğlu da Aydın da birer konuşma yaptı.

Saadet Partisi, 2023 Milletvekilliği Genel Seçimi'ne ortağı CHP'nin listesinden girdi. Merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın partisini ilk defa başka bir partinin listesinden seçime sokan Karamollaoğlu, olmayan oylarıyla 10 milletvekilini TBMM'ye soktu.

O vekillerden birisi de Birol Aydın!

Birol Aydın da CHP listesinden İstanbul milletvekili seçildi.

Aydın bugün yaptığı konuşmada, listesinden milletvekili seçildiği CHP'yi LGBT gibi toplumu ifsad projelerine desteği sebebiyle hedefe koydu.

Halbu ki Aydın, seçime giden süreçte; Kur'an kurslarını kapatmayı, LGBT'li sapkınlara yasal güvence vermeyi, tarikatlara zincir vurmayı ve milletin manevi değerleriyle savaşmayı vadeden CHP ile ittifaklarını partinin sözcüsü olarak her konuşmasında savunuyordu.

Birol Aydın, bugün de kendilerini "Milli Görüşçü" olarak tanımlamayı sürdürdü.

Aydın konuşmasında, “Bilinmelidir ki eğer bu seçim iki kutbun seçimiyse o iki kutup AK Parti ve CHP değil, Milli Görüş ve diğerleridir. Saadet Partisi bir cephedeyse, AK Parti ve CHP diğer cephededir. İstanbul, 31 Mart’ta ‘Saadet’ diyecek” dedi.

Öte yandan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in hayatını kaybetmesinden sonra Temel Karamollaoğlu Özgür Özel'i ziyaret ederek bir milletvekili kiralamış ve gruplarının düşmesinin önüne geçmişti.

Yorumlara Git

Saldırı sonrası gündem oldu! İsrail'den Baykar'a gizli ortaklık teklifi

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi