AKİT MENÜ

Dünya

Papa'nın sözleri mide bulandırdı!

Siyonist kuklası ve lgbt’ci Papa Francis, “İsrailli kardeşlerine” dua ettiğini, dünya genelinde yükselen yahudi karşıtlığından endişe duyduğunu ve Hamas’ın elindeki rehineler için herkesin dua etmesi gerektiğini söyledi.

Siyonist lobisinin en büyük kuklalarından Papa Francis, yürütülen algı operasyonlarına destek vererek, dünya çapında Yahudilere karşı saldırıların arttığını etti ve ‘büyük endişe duyduklarını’ belirtti.

İsrail'deki Yahudi kardeşlerime” hitabıyla yazdığı ve Cumartesi günü Vatikan tarafından kamuoyuna açıklanan mektupta Papa Francis, “Biz Katolikler, dünyanın dört bir yanında Yahudilere yönelik saldırılardaki korkunç artıştan büyük endişe duyuyoruz” dedi.

Francis, İsrail ile Gazze'deki Hamas militanları arasındaki çatışmaların “dünya kamuoyundaki bölücü tutumları, bazen anti-Semitizm ve anti-Yahudilik biçimini alan bölücü pozisyonları” artırdığını söyledi.

Papa tarafından yapılan açıklamada, “Bir daha asla sözünün yeni nesiller tarafından duyulan bir nakarat olmasını ummuştuk ancak şimdi görüyoruz ki önümüzdeki yol bu olguları ortadan kaldırmak için daha yakın bir işbirliği gerektiriyor” cümlesine yer verildi.

Papa ayrıca “Hamas tarafından tutulan rehinelerin geri dönmesi için” dua edilmesi çağrısında bulundu.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası