AKİT MENÜ

Teknoloji

Roketsan Suudi Arabistan’daki fuarda yeni işbirliklerine odaklanacak

45 ülkeden 750’nin üzerinde katılımcı ve 100 binin üzerinde ziyaretçiyle bölgenin en büyük savunma sanayi buluşmalarından biri olan World Defense Show (WDS) dün Riyad’da kapılarını açtı.

Suudi Arabistan’ın Askeri Sanayiler Genel Otoritesi (GAMI) öncülüğünde düzenlenen fuar, 8 Şubat’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Roketsan da fuara son teknoloji ürünlerini sergilediği geniş standı ve güçlü kadrosuyla katılım sağlıyor.

Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, önemli ihracat potansiyeli barındıran fuarda, dört kıtaya ihracat ettikleri son teknoloji ürünler ile yerlerini aldıklarını belirterek, “Fuar boyunca önemli delegasyon ve sektör temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirerek yeni iş birliklerine kapı aralamayı hedefliyoruz. Burada kuracağımız yeni iş birlikleri ile ülkemizin ekonomik gücüne katma değer sağlarken, Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerine de olumlu katkılar sağlamayı hedefliyoruz. Performansıyla muadillerine fark atan, üstelik sahada da başarısını kanıtlamış ürünlerimiz ile global pazarda rekabet etmek bize gurur veriyor. Suudi Arabistan’dan önemli başarılar ile döneceğimize inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlara Git

FETÖ’cüler siyonistleri taklit etmiş

Türkiye'nin hamlesi o ülkeleri köşeye sıkıştırdı! ROKETSAN'ın ALKA lazer silahı bakın ne yapacak!

Türkiye'nin hamlesi İran ve Rusya'yı köşeye sıkıştırdı! Ucuza vermekten başka çareleri kalmadı

Recep Canpolat kendini ele verdi! Bir yanda FETÖ’cü ile koyu sohbet bir yanda Türk milliyetçisi!

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...