AKİT MENÜ

Gündem

Bunun adı aç gözlülük! YRP yüzde 2.8’lik oyuyla 2 Büyükşehir, 35 ilçe istemiş

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek vermemelerinde, AK Parti Hükümetinin Gazze politikasının etkili olduğunu öne sürsede, partinin Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal ittifaktan ayrılmalarının ardında yatan aç gözlülüğü ifşa etti.

This browser does not support the video element.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Aydal, AK Parti’den Sakarya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri ile 35 tane de ilçe belediyesini talep ettiklerini söyledi. Yüzde 2.8 oy oranıyla, ikisi Büyükşehir 37 belediyenin kendilerine verilmesine razı olunmaması üzerine, Aydal kendi adaylarını çıkarma kararı aldıklarını belirtti.

Erbakan mutabakat'ı bahane etmişti

Fatih Erbakan, CHP/DEM ittifakı karşısında AK Partinin adayına destek vermemelerinin arka planında, daha önce yaptıkları mutabakata sadık kalınmaması olduğunu öne sürüp, şöyle konuşmuştu: “Bu mutabakat metni sayesinde ilkelerimizin arkasında durduk, başka bir talebimiz olmadı. Ancak üzülerek gördük ki 14 Mayıs için ortaya koyduğumuz mutabakat metninde yazanların tersi ortaya koyuldu. İşte 2024 bütçesi, emeklinin ve dar gelirlilerin içinde bulunduğu durum bunun en önemli göstergeleridir. Zam yağmurları da bunun başka bir göstergesi. İktidarın Gazze konusunda adım atmadığını da üzülerek görüyorum.”

Yorumlara Git

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…