AKİT MENÜ

Seyahat

Telegraph Gazetesi yayınladı: Türkiye, Fransa’yı geride bırakacak!

Avrupalı turistlerin yeni adresi Türkiye oldu. Bu yıl ülkemize turist akını gelmesi bekleniyor. Seyahat planları yapan turistlere Türkiye önerilirken, Fransa'yı bile geride bırakacağı paylaşıldı.

2024-02-13 04:08:52

Turizmin öncülerinden birisi haline gelen Türkiye, İngiliz gazetesi Telegraph'ın gündeminde yer aldı. Yeni yılda Türkiye'yi tavsiye ederek, turistlerin akın akın geleceğini paylaştı. Bu sene yaz hazırlıklarını şimdiden yapın. Türkiye için tatil yılı olacak...

TÜRKİYE'DE TATİL YILI

İngiliz gazetesi Telegraph Türkiye'ye övgüler yağdı. Turizmin öncülerinden birisi haline gelen Türkiye'yi tüm dünyaya tavsiye etti. 2024 yılında Türkiye'de tatil yılı yaşanacağını paylaşarak, turistlerin neden Türkiye'yi tercih edeceğine dair açıklama yaptı. Seyahat planı düşünenlere ise Türkiye'yi tavsiye etti.

FRANSA'YI BİLE GERİDE BIRAKACAK

Avrupalı turistlere Türkiye'yi öneren Telegraph gazetesi, 2024 yılının en turistik yerlerinden birisinin Türkiye olacağını paylaştı. İspanya'dan sonra en çok turist alan ikinci ülke Fransa olurken bu yıl sıralamanın yeniden değişeceği tahmin ediliyor. Türkiye'nin popülaritesinin artmasıyla Fransa'yı bile geride bırakabileceği işaret ediliyor.

Eğlence dolu plajları ve tatillerinde dinlendirici gulet yolculuklarıyla övülen Türkiye için yazılan yazıda, "Her şeyi için ideal olan 6 bin kilometreden fazla güneşli Ege ve Akdeniz kıyı şeridine sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda Truva gibi çok sayıda Truva, Efes ve Göbekli Tepe gibi büyüleyici Unesco Dünya Mirası Alanı'na da ev sahipliği yapıyor." ifadeleri yer aldı.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun