AKİT MENÜ

Gündem

CHP Bakırköy Belediye Başkan adayı İmamoğlu’nun doktorunun eşi mi?

Yerel seçimler yaklaşıyorken ilçe adayları da kamuoyu tarafından araştırılıyor. Demokrat Parti GİK üyesi Faik Tunay, CHP Bakırköy Belediye Başka adayı hakkında 'Ekrem İmamoğlu'nun babasının doktorunun eşi' olduğunu öne sürdü. Ovalıoğlu’nun adaylığı CHP’den istifa eden Gürsel Tekin’in “Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, Parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı…” sözlerini hatırlattı.

2024-02-14 09:51:38

This browser does not support the video element.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Faik Tunay, Haber Global'de katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulundu. CHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu hakkında iddialarda bulunan Tunay, "Hani nerede liyakat?" dedi.

ŞOK İDDİA

Tunay açıklamasında, “Bakırköy de aday gösterilen hanımefendi CHP’li İBB Başkanının babasının doktorunun eşiymiş. Bana bunu partinin içinden insanlar söyledi. Doğru değilse konuşmaya gerek yok ama doğru olması ihtimalini de varsayarsak hani nerede liyakat?” ifadelerini kullandı.

EŞİ KİM?

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Bakırköy Belediye Başkan adayı  tıbbi uzmanlık alanı nöroloji cerrahisi olan Ayşegül Ovalıoğlu oldu. Bu iddialar üzerine adayın eşi merak konusu oldu. Ovalıoğlu'nun eşi kendisi gibi doktor olan Talat Cem Ovalıoğlu'dur.

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de