AKİT MENÜ

Gündem

Sanki kimyasal saldırı düzenlendi! Ümit Özdağ'a askerden tepki

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kayması sonrası TSK ve sivil ekipler kurtarma çalışmalarında bulunurken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın astronot gibi giyinip bölgede algı operasyonu yapmasına tepki gösterildi.

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz gün Erzincan'ın İliç ilçesi Çöpler köyündeki altın madeninin bulunduğu geniş bir alanda, toprak kayması meydana geldi.

Erzincan'da provokasyon yaptı

Toprak altında kalan 9 işçi için arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erzincan'da maden ocağında meydana gelen toprak kaymasının bulunduğu alana özel maske ve özel kıyafetle girmek istedi.

Asker tepki gösterdi

Askerin durdurması üzerine "Bizi içeri almıyorlar" yaygarası koparan Özdağ'a görevli bir asker, "Siz bunları giyip gelmişsiniz, içeride çalışan arkadaşlarımız var. Biz zehirlenmedik de siz mi zehirleneceksiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Siyanür tehlikesi yok

Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonrası bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekiplerinin maden sahasına giriş çıkışları kontrollü şekilde devam ediyor.

Öte yandan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgede herhangi bir siyanür sızıntısı olmadığını açıkladı.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı