AKİT MENÜ

Siyaset

Tunç Soyer açtı ağzını yumdu gözünü! Özgür Özel'e 'ahlaksızlık' göndermesi

İzmir'de yerine Cemil Tugay'ın aday gösterildiğini MYK'dan hemen önce öğrendiğini belirterek 'siyasi nezaketsizlik' ifadesiyle Özgür Özel'e tepki gösteren Tunç Soyer, CHP yönetimine ateş püskürdü. Soyer, "Bu yolculukta ihanet edenler oldu, arkadan hançerleyenler oldu...Ahlaklarından vazgeçiyorlar." dedi.

2024-02-16 21:11:04

This browser does not support the video element.

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken, genel seçimlerde yaşadıkları hezimetin ardından CHP'de koltuk değişimiyle başlayan kriz artarak devam ediyor.

'Gölge Başkan' Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlarını atamada söz sahibi olması, Özgür Özel ile yaşadığı gerginlikler ve Kılıçdaroğlu taraftarlarının ifşalarının ardından CHP'deki bazı mevcut belediye başkanlarının aday gösterilmemesi partideki çatlağı derinleştirdi.

Genel merkeze kazan kaldıranların arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer aldı.

"Bu yolculukta arkadan hançerleyenler oldu"

İzmir'de kendisi yerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın aday gösterilmesi sonrasında her geçen gün genel merkezi hedef alan açıklamalarda bulunan Soyer, bu kez açtı ağzını yumdu gözünü.

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile bir araya geldiği kahvaltıda konuşan Soyer, "Bu yolculukta ihanet edenler oldu, arkadan hançerleyenler oldu. Onlar için üzülüyorum. O sahip olmak istedikleri unvan, makam neyse, onun için aile terbiyelerinden, ahlaklarından vazgeçiyorlar, çok yazık. Hayat ondan ibaret değil ki... Hayatı ıskalamak çok üzücü." şeklinde konuştu.

"Asla yıkamadılar, yıkamayacaklar"

"Asla sevinmesinler, yıkılmadım ve yıkamadılar." diyen Soyer, "Çocukluk yıllarında taşıdığım heyecanı, bu memleket için duyduğum aşkı, bu ülkenin aydınlık geleceği için duyduğum heyecanı şu kadarcık engelleyemediler. Yine yüzüm gülmeye devam edecek, mücadele etmeye devam edeceğim. Sonuna kadar böyle olacak, hiç boşuna sevinmesinler. Asla yıkamadılar, yıkamayacaklar." ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…