AKİT MENÜ

Siyaset

CHP’nin afiş noktası belediye aracının kasası! Kamyona 'Böcek' kondu

Türkiye 31 Mart'ta sandığa gitmeye hazırlanırken, CHP'li adayların belediye araçlarını, kendi reklamlarını yapmak için kullanmalarına tepki yağıyor. Bunun son örneği Muhittin Böcek'in aday olduğu Antalya'da görüldü.

2024-02-21 17:04:17

Yerel seçimlere sayılı günler kala aday belirleme sürecinde birçok bölgede kriz yaşayan CHP, Antalya'da mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile yola devam etme kararı aldı.

31 Mart'ta kaybetme korkusuyla son kozlarını oynayan CHP'li adaylar, belediye araçlarını reklamları için kullanmaya başladı.

Belediye araçlarını kendi çıkarlarına kullanıyorlar

Ankara'da Mansur Yavaş'ın ardından Antalya'da da Muhittin Böcek, millete hizmet etmesi gereken belediye araçlarını, afişlerini astırarak reklamının yapılması amacıyla kendi çıkarları için kullanıyor.

Böcek'e tepki yağdı

Muhittin Böcek'in afişinin belediyeye ait kamyonete asıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti’nin 24., 25. ve 26. Dönem Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, tepki gösterdi.

Enç mesajında şu ifadeleri kullandı:

Antalya Büyükşehir Belediyesi 'nin şantiyede çalışması gereken araç(lar) ını reklam panosu gibi şehrin farklı yerlerine sabitlemek size seçimi kazandırmayacak. Kaybedeceksiniz... ( Bi de çok çikin görünüyor, kamyon kasasında Böcek!) #Antalya

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de