AKİT MENÜ

Sosyal Medya

Kararsız seçmen bu seçimde kime oy verecek? Sosyal medyada viral olan o cevap

Bir sokak röportajında aklı karışık, kararsız bir vatandaşın seçimlerle ilgili yaptığı yorum sosyal medyanın gündemine oturdu.

2024-02-23 14:58:35

This browser does not support the video element.

Türkiye 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimlere hazırlanıyor... Bu kapsamda birçok sokak röportajı yapan muhabir, vatandaşların nabzını tutuyor.

Sokak röportajında konuşan bir vatandaş kararsız seçmenin kime oy vereceğine güzel bir örnek oldu. Lider olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, parti olarak ise CHP'yi desteklediğini söyledi. Diğer partileri bilmediğini belirten vatandaş, en güçlü muhalefetin CHP olmasını istediğini belirtti. Muhabirin İBB adayı olarak CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nu AK Parti'nin ise Murat Kurum'u gösterdiğini söylemesi üzerine vatandaş, iki adayı da tanımadığını belirterek Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini söyledi. Siyasetten hiç anlamadığı belli olan vatandaşın sözlerinden de kimse bir şey anlamadı. Genç kadının konuşması sosyal medyada viral oldu?

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası