AKİT MENÜ

Siyaset

İmamoğlu ve saz arkadaşlarının yüzü düştü! "Mahşeri kalabalık" ağızları açık bıraktı (!)

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy'de miting yapmaya kalktı. Mitinge 200 kişi bile katılmadı. İmamoğlu ve beraberindekilerin miting sırasında yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

This browser does not support the video element.

 yeniakit.com.tr 

CHP, AK Parti ile arasında oy farkının az olduğu ilçelerde Kandil destekli DEM Parti’den destek sözü aldı. O ilçelerden biri de Çekmeköy oldu. Çekmeköy’de HDP/DEM Parti, CHP’nin adayı Orhan Çerkez’i destekleme kararı aldı.

Kendisi de 2019’da HDP desteğiyle seçilen ve Kandil’in partisine olan diyet borcunu fazlasıyla ödeyen CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’de miting yaparak Çerkez için destek istedi.

Otobüs üzerinde miting yapmaya kalkan İmamoğlu’nun toplayabildiği kalabalık alay konusu oldu. Zira miting alanında iki yüz kişinin bile olmadığı görüldü. Boş kalan alana bağıra çağıra konuşan İmamoğlu’nun o anları izleyenleri güldürdü.

İmamoğlu cephesi, kendi sosyal medya hesaplarından mitinge dair görüntüler paylaştı. Söz konusu görüntülerde miting alanı geniş açıyla gösterilemedi. Pankartlarla kalabalık gösterilmeye çalışılan topluluğa yakın plan yapan CHP’liler, alanın boş olduğu gerçeğini gizlemeye kalktı. Ancak alanın geniş açıdan çekilmiş videosu, CHP’lilerin bu algı oyununu boşa çıkardı ve CHP/DEM ittifakının kamuoyunda karşılığı olmadığı gerçeğini de gözler önüne serdi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası