AKİT MENÜ

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan '28 Şubat postmodern darbesi'nin yıl dönümü dolayısıyla paylaştığı mesajda, "Hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan '28 Şubat postmodern darbesi'nin 27. yıl dönümü dolayısıyla  sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan, "Milletimiz 28 Şubat’ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır. Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat’ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ÖMER ÇELİK: POSTMODERN DARBE BU ÜLKEYE YAPILMIŞ EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR

Bir paylaşım da AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

Demokrasi mesajı veren Çelik, "Bu millet düşmanı girişimi bir kere daha tarih önünde mahkum ediyoruz. Her çeşit darbe ve postmodern darbe bu ülkeye yapılmış en büyük kötülüktür" diyerek vatanseverliğin hukuk dışı olamayacağını ifade etti.

"MİLLET İRADESİNE KARŞI ÇIKAN HER GİRİŞİM MİLLETE DÜŞMANLIKTIR"

Darbelerin Türkiye'ye kötülük etmek isteyenlerin amacı olduğunu belirten Çelik, "Gerçek vatanseverlik Cumhuriyete, demokrasiye, meşru siyasete, millet iradesine ve hukuka sahip çıkmaktır. Millet iradesine karşı çıkan her girişim millete düşmanlıktır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin temel değerlerine, Cumhuriyete, demokrasiye, meşru siyasete ve millet iradesine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ifadelerini kullandı.

İlişkili haber:

28 Şubat ve Erbakan hoca
Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş