AKİT MENÜ

Dünya

Akşam yemeğinde mısır gevreği yiyin diye ilan etti! Küstah ABD'linin yaptığına bakın hele! ABD'de balon patladı

Kellogg’s CEO’su multimilyoner Gary Pilnick'in yoksul ailelere akşam yemeğinde de mısır gevreği yemeyi tavsiye etmesi sosyal medyada öfkeye neden oldu.

2024-02-29 19:18:24

ABD'li Kellogg's'un CEO'su Gary Pilnick, geçtiğimiz günlerde mali durumu sıkıntılı olan ailelerin akşam yemeğinde mısır gevreği yemesini önererek büyük bir küstahlığa imza attı.

“Tahıl kategorisi her zaman uygun fiyatlı olmuştur ve tüketiciler baskı altındayken harika bir seçenektir. Bir aile için mısır gevreğinin maliyeti, diğer yemeklere göre çok daha uygun olacaktır.”

Ancak CEO Gary Pilnick'in bu önerisi sosyal medyada birçok insanı kızdırdı.

Yorumlarda, “Bu aptal yılda 4 milyon dolar kazanıyor. Çocuklarını akşam yemeğinde mısır gevreğiyle mi beslediğini sanıyorsunuz?”, “Onun yerine zenginleri yiyin” gibi ifadeler öne çıktı.

Birçok kullanıcı Gary Pilnick'in sözlerini ayrıca devrim öncesi Fransa’nın son kraliçesi olan Marie Antoinette'nin "Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler” sözlerine benzetti.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası