AKİT MENÜ

Ekonomi

Pakistan Türkiye'yi seçti, yanıt bekliyor! Endüstriyel ocak satıcısının kapısını çaldı...Almak istiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi haberi ajanslara düştü! Öte yandan Pakistan’dan bir de ithalat ilanı haberi geldi! Pakistan’da bir firma, Türk üreticilerden endüstriyel ocak satın alacak.

2024-03-04 00:02:54

Türk üreticileri ve ihracat şirketleri için Pakistan bir ithalat ilanını paylaştı!

Pakistan’da ticari mutfak ekipmanları tedarik ederek restoran endüstrisi alanında hizmet veren ithalatçı firma, bir ilan bıraktı. Firma ilanında Türkiye’den endüstriyel ocak satın alacağını belirtti. Türk şirketlerinden haber bekliyor!

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Pakistan ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Şahbaz Şerif’i yeniden başbakan seçilmesinden dolayı tebrik etti ve yeni dönemde Türkiye ile Pakistan ilişkilerinin derinleşerek gelişeceğine inandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan’da gerçekleşen terör saldırılarını kınadığını ifade etti ve Pakistan halkına taziye dileklerini iletti.

Yorumlara Git

Fırsatçılığın böylesi… Küçük Narin’in ismiyle yaptıkları ‘pes’ dedirtti!

Türkiye petrol ve doğalgazı bitirecek enerji kaynağı için öyle bir adım attı ki... ABD ve Almanya şok geçirecek

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…