AKİT MENÜ

Gündem

DEM’in altı kaynıyor! DEM’li başkan CHP’ye faşist dedi ve ekledi, “Size Afyon’da da İstanbul’da da kaybettireceğiz”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın “Bu kapıdan içeri HDP giremeyecek” sözleri sonrası HDP/CHP arasında başlayan gerilim büyüyerek devam ediyor. CHP eş başkanı Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in tövbesi dahi HDP/DEM’lilere kesmedi. DEM Aydın Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Zozan Koç, “size Afyon’da, Aydın’da ve İstanbul’da da kaybettireceğiz” diyerek CHP’yi tehdit etti.

This browser does not support the video element.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın ana muhalefet partisinde tartışmaya yol açan "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözlerinin ardından gerilim tırmanmaya devam ediyor.

DEM Partili Zozan Koç, “CHP Ayfon Belediye Başkan Adayı sizi belediyenin kapısından almayacağım diyor. Biz zaten sizin bu faşist zihniyetinizle savaşıyoruz. Biz bu güne kadar onlarla mücadele ettik. Mücadele etmeyi en iyi bilen halk biziz. Ezilen de biziz, sömürülen de biziz. Biz buradan onlara şunu söylemek istiyoruz ki, sizin bu faşist zihniyetinizi öyle bir yeneceğiz ki siz Aydın'ı da kaybedeceksiniz, İstanbul'u da, Afyonu da, Mersin'i de, her yeri de kaybedeceksiniz. Biz bunu söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

"Türk Escobar" lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü

Bi’ bitmediler! Başörtülü kadına çirkin muamele

Mutlu Akü 200 milyon dolara o ülkeye satıldı

Türkiye’yi sallayan iddia! “Torbacınızı belediyede işe aldığınız doğru mu Lal hanım?”