AKİT MENÜ

Siyaset

Ekrem'i kaybetme paniği sardı! Kibir abidesi, kadın vatandaşı azarladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum karşısında kaybetme korkusuyla iyice paniğe kapılan kibir abidesi CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla'daki halk buluşmasında, derdini anlatmaya çalışan bir kadını azarladı.

2024-03-13 00:06:38

This browser does not support the video element.

Türkiye 31 Mart'ta sandık başına gitmeye hazırlanırken; siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan ettikten sonra Özgür Özel ile çatışma yaşamaya başlayan ve mitinglerde beklediği kalabalığı karşısında göremeyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iyice paniğe kapıldı.

İmamoğlu kadın vatandaşı azarladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un küçükten büyüğe vatandaşlarla olan yakınlığı haberlere konu olurken; İstanbul'u 5 yılda kendi haline terk eden İmamoğlu, vatandaşı azarlama hadsizliğinde bulundu.

Bugün Tuzla'da partisinin düzenlediği Halk Buluşması'na katılan kibir abidesi CHP'li Başkan, derdini anlatmaya çalışan bir kadını azarladı.

Sahadaki kaybının sinirini vatandaştan çıkaran İmamoğlu şöyle dedi:

Ablacığım senin gibi 10 kişi 'Başkanım bir şey diyebilir miyim?' dese ben konuşma yapabilir miyim? Olmaz, olmaz, olmaz...

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası