AKİT MENÜ

Gündem

Ankara'nın göbeğinde fuhuş rezaleti!

Her gün on binlerce Ankaralı'nın geçtiği, Başkent'e gelen turistlerin değişmez adreslerinden Ulus Zafer Anıtı'nın önünde sergilenen rezillik büyük tepki çekiyor.

Güncelleme Tarihi:

Ankara'da yerel yayın yapan Habervaktim gazetesinin haberine göre, Aile ve toplum yapısı için büyük tehlike oluşturan bu durum karşısında devletin yasaları aciz kalmış durumda. Polisler tarafından alınan hayat kadınları cüzi bir miktar para ödedikten sonra hastanede muayene edilip serbest bırakılıyor. 2-3 saat içinde serbest kalan hayat kadınları aynı işi yapmaya devam ediyor.

HACI BAYRAM VELİ’YE BÜYÜK SAYGISIZLIK

Ankara’nın en manevi ortamlarından biri olan Hacı Bayram Veli camiine çok yakın bir yerde gerçekleşen bu skandal pazarlık Ankaralıların ahlaki değerlerine büyük zararlar veriyor. Hacı Bayram Veli gibi alim bir zatın mirasına yapılan büyük ahlaksızlıktan çevredeki insanlarda rahatsız.

GENELEVLERDEN SOKAKLARA DAĞILDILAR!

Kalenin dibinde Bent Deresi’nde yer alan genelevlerin yıkılmasının ardından sokağa çıkan hayat kadınları Ankara’nın her yerine dağılmış durumda. Ankaralılar yetkililerin bir an önce harekete geçip ahlaki değerlerimizi alt üst eden bu skandal duruma el atmasını istiyor. Ankara’nın göbeğinde gündüz vakitte yapılan pazarlık herkesi endişelendiriyor.

BİR YANDA ÇOCUKLAR DİĞER YANDA FUHUŞ PAZARLIĞI

Ulus’ta en kalabalık saatlerin yaşandığı güpe gündüz bir yanda çocuklar oyun oynarken, insanlar alışveriş yaparken diğer yandan da fuhuş pazarlığı yapılıyor. Aile yapımızda yaşanan çatırdamanın nedenlerinin konuşulduğu bir dönemde yaşanan bu görüntüler tüm kesimleri rahatsız ediyor. Genelevin yıkılmasıyla kirlerinden arındığı düşünülen Ulus’ta görüntülediğimiz bu manzara fuhuşun sokaklara düştüğü izlenimin veriyor.

ÇÖZÜM ŞART

Özellikle Ulus’taki otellerin sıkı denetlenmesini isteyen bölge esnafı mutlaka bu fuhuş sorunun çözülmesini istiyor. 18 yaşın altındaki gençler bile bu noktada pazarlıkların içinde olduğu konuşuluyor. Esnaf yaşananlardan çok rahatsız olduklarını söyleyerek, ‘Her türlü çözüm yaşanan felaketlerden sonra alınıyor. Aile yapımız bari çökmeden bir çözüm bulunmalı bu ahlaksızlığa. Böyle giderse evlenen kimse de kalmaz. Batıda yaşanan ahlaki çöküş bizde de yaşanır. Allah muhafaza memleket ayakta kalamaz.’ dedi.

Yorumlara Git

Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’den Orta Doğu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi