AKİT MENÜ

Gündem

AK Parti İBB adayı Murat Kurum'dan Yeniden Refah Partisi seçmenine çağrı

AK Parti İBB adayı Murat Kurum Akit TV'de Yeniden Refah Partisi (YRP) seçmenine çağrıda bulundu.

2024-03-16 00:49:31

This browser does not support the video element.

Yerel seçimlere ayrı girme kararı alan Yeniden Refah Partisi (YRP) seçmenine Akit TV canlı yayınında önemli bir çağrı yaptı.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan'ın "Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na yerel seçimlerde katılmayacağını açıkladı ve kendi adaylarını açıkladı. Seçime kısa bir süre kaldı seçime giderken Yeniden Refah Partisi ve o istikamette düşünen seçmene yönelik bir çağrınız olacak mı?" sorusuna cevap veren Kurum, "Yeniden Refah Partili kardeşlerimizle yanı çatı altında mücadele ettik ve geçtiğimiz seçimi kazandık. Bu zafer büyük ve güçlü Türkiye'nin davasıydı. Ülkemizi dünyanın ilk 10 ekonomisine sokmak isteyen bir bakış açısıydı. YRP'ye baktığımızda rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın hayali bu. 31 Mart'ta seçmen sandığa giderken, şunun kararını verecek bir tarafa baktığında verdiği vaatleri bile hatırlayamayan bir belediye başkanı, diğer tarafta ise vereceği bütün sözleri tutacak bir aday bulacak. Şehit cenazesinde kahkahalar atanların görüntüleri ortada. Burada her şeyi açık aleni yapmak zorunda değil miyiz? Kapı arkasında ittifaklar var. Erbakan Hocamızın Gümüş Motor Fabrikası o arsa kat karşılığı satılmıştı. Biz Cumhurbaşkanımızla durumu görüştük. Kendileri talimat verdi. Biz de gidip orayı aldık ve Millet Bahçesi yaptık. Başörtülü kızlarımızın yaşadıklarını dün gibi hatırlıyoruz. Sandığa gittiğimizde burada Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandırmanın ne anlama geldiğini YRP ve SP'li kardeşlerimiz net bir şekilde biliyor. Aynı görüşten gelen bir partiyiz hedef yerli milli ve tam bağımsızlık hedefinde yürüyen, bugün dünya 5'ten büyüktür diyebilen haksızlığa karşı duran bir irade istiyoruz değil mi? 31 Mart'ta kime nasıl fayda sağlayacağımızı seçmenimiz değerlendirecektir. İstanbul ve ülkemizin büyümesi için adımlarımızı kararlılıkla atacağız Mesele Murat Kurum değil İstanbul ve ülkemizin meselesidir." dedi.

Ayrımcılık yapanlara tepki!

Kürt dostu olmak Kürt ve alevi vatandaşları istismar etmekmidir yoksa onlara hizmet götürmektir. AK Parti olarak 81 ildeki vatandışımızı kardeş olarak gördük. Hizmetlerin hepsi vatandaşlara eşit şekilde erişmek ve yapabilmek amacıyla yapılıyor. Kürt dostu olmak vatandaşlara eşit hizmet sunabilmektir. Dili dini inanca ne olursa olsun hep birlikte kardeşçe yaşadık. Bir yüzyıl devirdik. İkinci yüzyıla girdik. Kürt arkadaşım da var alevi arkadaşım da var. Bunu istismar ediyorlar Kürtçülük ise hizmet etmek ise bunu 20 yıldır yapan AK Parti var.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…