AKİT MENÜ

Gündem

İstanbul'da sizi en çok rahatsız eden nedir? Murat Kurum'dan çarpıcı cevap

AK Parti İBB adayı Murat Kurum Akit TV canlı yayınında 'İstanbul'da sizi en çok rahatsız eden nedir?' sorusuna çarpıcı bir cevap verdi. Kurum en büyük sorunları teker teker sıraladı.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un sorunları hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İBB adayı Murat Kurum, Akit TV'de açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'un açıklaması şöyle:

Böylesi büyük bir metropolde sürekli üretmeniz ve vatandaşın geleceği adına adım atmanız gereken bir şehir. Şehrin problemleri her geçen gün artıyor. Bugün İstanbul'un sorunlarına baktığımızda vatandaşların evden işe gitme gibi sorunları bulunuyor. Deprem korkusu diye de bir şey var. İstanbul'un bütün sorunlarıyla ilgileneceğiz. Vatandaş bizden ne istiyor bunu etüt edip sorunları çözmek elzem. Vatandaşlarımız yaşadığı şehirde mutlu ve huzurlu olmalı. İstanbul'dan Anadolu'ya göç başladı. İstanbul'un nüfusu 16 milyon olsun eyvallah ama turist gelsin istihdam oluşsun. 3 sene bir kaldırım yapımı bitmez mi ya! Esnaflar kırgın! Bakan yok eden yok! Üniversite öğrencilerine bakıyorsunuz. vaat edilen indirimler yapılmamış.

 

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun