AKİT MENÜ

Sosyal Medya

Sandık yaklaştıkça Filistin'e sarılıyor!

Daha önce yaptığı konuşmalarda mücahid Hamas'ı "terörist" olmakla itham eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sandık yaklaştıkça söylem yumuşattı.

2024-03-25 00:11:13

This browser does not support the video element.

Özgür Özel, "Filistin" konusundaki riyakarlığıyla gündem oldu.

CHP Genel Başkanı TBMM kürsüsü de dahil olmak üzere birçok defa ümmetin izzetini ayakta tutan Hamas'ı ve askeri kolu Kassam Tugayları'nı "terörist" olmakla itham etti.

Özel buna karşın İsrail'e "terör saldırısı yapıyorlar" demek yerine, "orantısız güç" kullanıyorlar ifadelerini tercih etti.

Sandık yaklaştıkça kıvırdı!

31 Mart seçimine sayılı günler kala aynı Özgür Özel, Filistin meselesine sarıldı.

Düne kadar Filistin'i savunan mücahidlere "terörist" diyen Özel, bugünlerde ise inanan kesimin oylarına göz dikerek söylem yumuşattı.

Özgür Özel, bugünkü konuşmasında, Hamas'a "terörist" diyemedi. Özgür Özel Türk solunun Filistin meselesine sahip çıktığını iddia ederek, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak üçüncü Genel Başkanımız Karaoğlan, rahmetli Bülent Ecevit'in durduğu noktadayız. Her ikisine de Allah rahmet eylesin. Yaser Arafat'la kurduğu dostluk, dayanışma ve Filistin'e sahip çıkan pozisyon, Cumhuriyet Halk Partisi'nin pozisyonudur. Türk solu asla ve asla Filistin davasına uzak değildir" dedi.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…