AKİT MENÜ

Gündem

Mansur Yavaş'a Londra'da ev tepkisi: Dinleyenleri aptal yerine koyuyor

Nedim Şener, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur'un Londra'daki evi hakkında yaptığı açıklamayı eleştirdi.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, ''Türkiye'de iş bulamadığı için 2014'te İngiltere'ye gidip ev aldı.'' diyerek kızını savunmuştu. Gazeteci Nedim Şener, Yavaş'ı sert sözlerle hedef aldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şener, ''Hayır “Türkiye’de iş bulamıyorsa İngiltere’ye iş bulmaya gitti” dese anlaşılır da “Türkiye’de iş bulamayınca Londra’da ev almak” nasıl bir açıklama ? Kimsenin malında kimsenin gözü yok ama dinleyenleri de bu kadar aptal yerine koymak fazla olmuş.'' diye Yavaş'a tepki gösterdi.

 

Hayır “Türkiye’de iş bulamıyorsa İngiltere’ye iş bulmaya gitti” dese anlaşılır da “Türkiye’de iş bulamayınca Londra’da ev almak” nasıl bir açıklama ?
Kimsenin malında kimsenin gözü yok ama dinleyenleri de bu kadar aptal yerine koymak fazla olmuş. https://t.co/1HcrnfBbrZ

— Nedim Şener ???????? (@nedimsener2010) March 24, 2024

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun