AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Canan Karatay, yine ezberleri bozdu! Türkiye'ye duyurdu: Etleri yanlış pişiriyormuşuz! Böyle pişirirseniz...

Eti doğru pişirmek, besin değerlerini korumak için önemlidir. Etleri yüksek ateşte çok uzun süre pişirmek veya aşırı yağda kızartmak, proteinin yapısal özelliklerini bozabilir ve lezzetini azaltabilir. Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay etlerin nasıl pişirilmesine değindi. İşte tüm detaylar..

Güncelleme Tarihi:
Yorumlara Git

Gelir İdaresi Başkanlığı "vergi borçlularını" açıkladı! İşte merak edilen o liste

Rusya'dan Ukrayna açıklaması

Uçan kanatlı yeni nesil İHA gökyüzüyle buluştu!

"Cumhurbaşkanı'na hakaret"ten hakim karşısında çıktı! Kocabıyık hakkında karar verildi

Lisede rezalet! Kız öğrencilere çıplak fotoğraflarını gönderdi, tutuklandı