AKİT MENÜ

Gündem

Yeni belediye başkanı ifşa ettirdi! CHP’nin yönettiği belediyede şoke eden itiraf

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, CHP'li eski belediye başkanının lüks makam aracını satışa çıkarmasıyla ilgili olarak düzenlediği halka açık basın toplantısında, CHP döneminde yaşanan bir skandalı gündeme gelmişti. Soyuak, bu sefer de İzmir’in neden lağım koktuğunu böyle ifşa etti.

2024-04-23 11:24:09

This browser does not support the video element.

CHP'li eski belediye başkanının lüks makam aracını satışa çıkarmasıyla gündem olan AK Partili Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, halka açık basın toplantısı sırasında CHP döneminde yaşanan skandal olayı gün yüzüne çıkardı. CHP döneminde, atık suların yüzde 50'sinin arıtılmadan mavi bayraklı plaja döküldüğünü, Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Eray Aydın'a itiraf ettiren Soyuak, toplantıyı canlı olarak belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, CHP'li eski belediye başkanının lüks makam aracını satışa çıkarmasıyla ilgili olarak düzenlediği halka açık basın toplantısında, CHP döneminde yaşanan bir skandalı gündeme getirdi. Soyuak, CHP döneminde Gelibolu'da atık suların yüzde 50'sinin arıtılmadan mavi bayraklı plaja döküldüğünü iddia etti. Bu iddiayı Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Eray Aydın'a itiraf ettirdiğini söyleyen Soyuak, toplantının canlı olarak belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasını da sağladı.

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…