AKİT MENÜ

Gündem

İşte iki zihniyet arasındaki fark! CHP resmi kurumda dua olmaz derken AK Partili belediye dualarla aile cüzdanı verdi

İzmir'de bir nikah töreninde nikah memurunun masada ailenin bir imama dua okutmasına müdahalesi büyük tepki çekerken AK Partili Pursaklar Belediyesi'nden ders nitelinde bir görüntü geldi.

This browser does not support the video element.

 MUHAMMET KUTLU 

Geçtiğimiz Pazar günü CHP yönetimindeki İzmir Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda kıyılan bir nikahta dua edildiğini görünce hışımla içeri girip engel olmaya çalışan, duaya engel olamayınca yüksek sesle müzik açtırıp çirkinliğe imza atan nikah memuru tüm Türkiye’de infiale neden olmuştu.

Yine hafta sonu AK Parti yönetimindeki Pursaklar Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah töreninde, nikah memuru Mücahit Alkan’ın İzmir’de yaşanan görüntülerin tam aksine, nikahı kıyarken Peygamber Efendimiz’in Hadis’i Şeriflerinden örnekler vererek gençlere nasihatte bulunması, davetlilere genç çift için dua ettirmesi, yürekleri ısıttı.

Ankara’da kıyılan nikahtaki sıcak görüntüler, “Nikah öyle değil, böyle kıyılır” dedirtirken, kamu hizmetinde bulunanların halkın inançlarıyla kavgalı olmak yerine onların inancına saygılı olarak hareket etmesinin önemini herkese gösterdi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası