AKİT MENÜ

Gündem

CHP dönenimde et bu yüzden mi ucuzdu?

AK Parti hükümetini sürekli et fiyatları üzerinden vurmaya çalışan CHP’nin, tek parti döneminde et fiyatlarını ucuz tuttuğu ortaya çıktı. Sebebi ise gündemi epey meşgul edecek…

2024-05-12 16:16:22

 yeniakit.com.tr 

CHP’liler bugün et fiyatları üzerinden algı yürütürken geçmişte CHP tek parti iktidarı döneminde et sıkıntısı yaşanmadığı ortaya çıktı.

CHP’nin “kasaplık domuz” skandalı

Bir dönem Karacabey Harası’nda domuz yetiştiren ve bunlara da kortej eşliğinde resmi geçit yaptıran, hayvanları halkın önünde törenle yürüten CHP’nin, şeker fabrikalarında yetiştirilen bin adet domuzu gazete ilanıyla sattığı belirlendi.

Akit'in ele geçirdiği arşiv belgelerinde, CHP diktasının devlet eliyle binlerce domuz yetiştirdiği ve kesim için kasaplara sattığı görüldü.

İslam’ın yasak kıldığı, kendi dışkısını bile yiyen domuzların, şeker pancarı küspesiyle semirtildiği sonra da halkının yüzde doksanı Müslüman olan Türk milletine satıldığı öğrenildi.

Öte yandan CHP tek parti diktası süt ineklerini satıp Amerikan “Marshall Yardımı” ile gelen süt tozunu çocuklara içirmişti.

Rezil ilanda şu ifadeler yer alıyor:

BESİLİ, KASABLIK CANLI DOMUZ SATILACAKTIR

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinden: Bu sene takriben bin domuz satılığa çıkarılmıştır. İstekliler 10/11/1944 tarihine kadar Bahçekapı Taş Han üçüncü katta İstanbul Bürosuna müracaatle tafsilatlı şart nameyi alabilirler.

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı