AKİT MENÜ

Gündem

Yandaşları bile çileden çıktı! Levent açtı ağzını yumdu gözünü

Aralarında Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Ruşen Çakır, Barış Pehlivan ve Ertuğrul Özkök gibi yandaş 43 gazeteciyi Roma'ya götüren İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu tepkiler çığ gibi büyüyor. Yandaşları bile çileden çıkaran İmamoğlu'na Levent Gültekin açtı ağzını yumdu gözünü... İşte yandaşı olan Gültekin'in İmamoğlu'na tepkisi...

 RECEP YEŞİL 

Her fırsatta 'israf' edebiyatı yapan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İtalya'nın başkenti Roma'ya bir dizi programı için seyahat gerçekleştirdi. İmamoğlu'nun seyahatinin konaklama masrafı ise dudak uçuklattı.

Geceliği 45 bin lira ile 98 bin lira arasında olan hotelde, 3-4 gün sürdüğü iddia edilen konaklamaların bilançosunun alt sınırdan hesaplandığında 9 milyon 855 bin liraya, üst sınırdan hesaplandığında ise yaklaşık 22 milyon liraya mal olduğu tahmin edildi.

O GAZETECİLER DE GEZİDE YER ALDI!

İstanbul'da düzenlenecek olan 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın imza törenini gerçekleştiren İmamoğlu'na; aralarında Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Ruşen Çakır, Barış Pehlivan ve Ertuğrul Özkök gibi yandaş gazetecilerin de bulunduğu 43 basın mensubu ile birlikte toplam 73 kişilik bir kafile eşlik etti.

YANDAŞLARI BİLE ÇİLEDEN ÇIKTI: BABANIN PARASI MI?

Ekrem İmamoğlu'nun israfın dibine vurduğu Roma çıkarması; yandaşı Levent Gültekin'i bile çileden çıkardı.

İmamoğlu'nu topa tutan Gültekin, şu ifadeleri kullandı:

Babanın parasıyla mı götürüyorsun? Ekrem İmamoğlu, bizim paramızla kendine yandaş medya yaratıyor. Ülkenin Cumhurbaşkanı 15 gazeteciyle geziyor. Belediye Başkanı 43 gazeteci götürüyor Roma'ya.

Burası Dingo'nun ahırı mı? Saygın gazetecilerden çağırılan yok. Murat Ongun, kiminle ahbap-çavuş ilişkisi kurmuşsa onları davet ediyorlar.

Yorumlara Git

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...

Huzurevine füze isabet etti! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

İki yeni 'iPhone 16' modeli geliyor! Sızan tasarımda olay detay