AKİT MENÜ

Gündem

İsrailli siyonist Bakan Katz'a Türkiye'den tepki: Faydasız bir çaba

Katliamların üzerini örtmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz'a Dışişleri Bakanlığı sert tepki gösterdi.

İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alan paylaşımlarına devam ediyor. Dışişleri Bakanlığı'ndan Katz'ın skandal paylaşımına yanıt geldi. Yapılan açıklamada, "İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır." denildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır. Ekim ayından bu yana kırk bine yakın Filistinliyi öldüren ve dün gece (26 Mayıs) bir çadır kampına yönelik saldırıda onlarca masum Filistinliyi barbarca katleden Netanyahu Hükümetidir. Bu suçlara ortak olan herkes, uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır. Türkiye olarak adaleti ve Filistinlilerin haklarını savunmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlara Git

Akaryakıt fiyatları! 19 Eylül 2024: Güncel mazot-motorin, LPG, benzin fiyatları kaç TL oldu?

Yaşar Güler’den KKTC ve Akdeniz için net mesaj!

Siber saldırıda dikkat çeken “paravan şirket” iddiası! Çağrı cihazları Lübnan’a nasıl girdi?

Deprem uzmanı Naci Görür resmen duyurdu! Türkiye'de birkaç ilçe ismi vererek uyardı!

Çay ve kahve içen herkesi ilgilendiriyor! Ezber bozan araştırma