AKİT MENÜ

Gündem

DEM’li başkan indirdi CHP’li başkan sahip çıktı

31 Mart yerel seçimlerini kazanan DEM Partili Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol'un 5 Nisan tarihinde mazbatasını alıp makamına geçtikten sonra makamında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını indirmesi tepkilere yol açmıştı. CHP Tatvan eski gençlik kolları başkanı Erkan Çakır o fotoğrafı atıldığı yerden alarak bakın neler söyledi.

This browser does not support the video element.

DEM’li başkanın indirdiği Erdoğan Fotoğrafına CHP’li eski gençlik kolları başkanı sahip çıktı. Fotoğrafı atıldığı yerden alan Tatvan CHP eski gençlik kolları başkanı Erkan Çakır şunları söyledi;

“Değerli arkadaşlar dün akşamdan beri almış olduğum tehditlerden kaynaklı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Tatvan belediyesinde indirilen fotoğrafına yapılan saygısızlığın, bir kere daha yapılacağını ön gördüğümden dolayı hava şartlarının uygun olamamasından kaynaklı Tatvan belediyesinin önüne sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını bırakmadım. Sayın Cumhurbaşkanı devletin manevi şahsiyetini temsil etmektedir. Ona yapılan her türlü saygısızlığın karşısında olan bir vatanseverim ben yalnız değilim meydanda boş değildir.”

Yorumlara Git

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi