AKİT MENÜ

Gündem

Cemaatin ABD, İsrail ve Vatikan’da müttefikleri var!

"Erdoğan Almanya'ya giderken" başlıklı bugünkü yazısında, "Şartlar cemaati ve Almanya’daki lobileri de bir araya getirdi.." diyen yazarımız Abduraahman Dilipak; cemaatin de ABD, İsrail ve Vatikan’da sağlam müttefikleri olduğunu ve hepsinin de Almanya’da bağlantı noktaları olduğunun bilindiğini vurguladı.

Bana kalırsa şimdi hep birlikte el ele verip, Erdoğan’a ve AK Parti’ye karşı topyekun bir saldırıya geçecekler.. Amerikanı,  İngilizi, Fransızı da buna destek verecek ama yine umduklarını bulamayacaklar ve bu kirli oyun yine geri tepecek..

Batılıların bu ziyaretle ilgili iki endişesi var. Almanya’da önemli bir Türk ve Müslüman nüfusu var. Bunlar aktif hale gelecek ve Türkiye, Erdoğan’ın şahsında bunların manevi lideri olacak.. Arabı, Arnavudu, Çerkezi Erdoğan’ın yanında yer alacak.. Bu sadece paralel yapıyı değil, İslam dünyasındaki birtakım siyasi liderleri de endişelendiriyor.. Birileri Erdoğan’ın Almanya’da bir güç gösterisine kalkışmasının kendileri açısından hiç hoş sonuçları olmayacağını düşünüyorlar..Paralel yapı da bu havadan yararlanarak Türkiye’de başaramadığını Almanya’da uluslararası sistemin desteği ile başarmak, en azından Erdoğan’ı yalnızlaştırmak ve köşeye sıkıştırmak istiyor. Ama bana kalırsa tam da aksi sonuçlar doğuracak yeni bir maceraya kalkışıyorlar.. 

Sonuç ne olursa olsun, bu tartışmalar bile Erdoğan’ın işine yarıyor.. Mavi Marmara, One Minute ile başlayan süreç bir şekilde devam ediyor. Gezi olayları ile bu  süreç yeni bir evreye taşındı. Genel kanaat ise bu şekilde Erdoğan ve AK Parti’ye karşı derin ve paralel güçlerin taşeronluğunda, uluslararası sistem tarafından bir operasyon yürütüldüğü şeklinde.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Yorumlara Git

Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’den Orta Doğu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi