AKİT MENÜ

Spor

Hüseyin Çevik topa girdi! "Mourinho FETÖ'cü mü?"

Sosyal medya üzerinden yayınladığı videolar ile dikkat çeken Hüseyin Çevik, son dönemde Türkiye'de ana gündemin futbol olmasına isyan etti.

2024-06-12 15:42:39

Youtube kanalı üzerinden içerikler üreten Hüseyin Çevik, Fenerbahçe'deki seçimlerle değişen ülke gündemine tepki gösterdi.

Hüseyin Çevik, Fenerbahçe'de herkesin birbirini suçladığını ve yakında Mourinho'nun bile FETÖ'cü çıkabileceğini söyledi.

İşte Hüseyin Çevik'in o açıklamaları...

Müslümanların gündemi bu. Herkes bunu konuşuyor. Aziz Yıldırım, Mourinho Ali Koç ve Acun ılıcalı. Bunlardan banane ama Gazze konuşuluyor mu? Hayır unutuldu. Arakan konuşuluyor mu? Doğu Türkistan ne alemde? Gündem başka. Aziz Yıldırım diyor ki, "Acun Ilıcalı FETÖ'cü", o da ona FETÖ'cü diyor. Neredeyse Mourinho'da FETÖ'cü çıkacak. Yani yakında Mourinho'da FETÖ'cü çıkarsa şaşırmayın yani. Türk halkı nefsiyle savaşı maalesef kaybetti. Maalesef durum bu. Canlı yayında birbirlerine sövüyorlar. Diğer taraftan Okan Buruk karşı tarafa küfür ediyor. Futbolda herkes birbirine ana avrat sövüyor. Sırrını kimseye anlatmayın. Anlatacaksanız da gidip duvarla konuşun.

 

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de