AKİT MENÜ

Teknoloji

Türk savunma sanayii devi CANiK'ten 20’den fazla firma ortaklık!

CANiK Eurosatory Fuarı’nda, çeşitli ülkelerin önde gelen savunma sanayii üreticilerinin Türkiye yorumu dikkat çekerken Türkiye öne çıkıyor. Yeni ihracat sözleşmelerine imza attı.

SAVUNMASavunma sanayii devi CANiK’ten ihracat başarısı! 20’den fazla firma ortaklık!

CANiK Eurosatory Fuarı’nda, çeşitli ülkelerin önde gelen savunma sanayii üreticileriyle yeni ihracat sözleşmelerine imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CANiK ve SYS bünyesindeki grup şirketleri UNIROBOTICS ve AEI Systems, savunma sanayisinin dünyadaki en büyük 3 fuarı arasında olan Eurosatory’de büyük ilgi gördü. CANiK, düşük geri tepmeli 30×113 milimetre orta kalibre top ve kulesi ile fuara imza attı.

VENOM LR ismindeki dünyanın en düşük geri tepmeye sahip tamburalı mekanizmalı 30×133 milimetre otomatik topunu öne çıkaran AEI Systems, tüm dost ve müttefik ülkelerin yoğun ilgisini çekti. Fuar kapsamında ayrıca, CANiK tarafından üretilen 12.7×99 milimetre ağır makinalı tüfek ailesinin 3 varyasyonu CANiK M2 QCB, CANiK M2F ve CANiK M3, farklı ihtiyaç sahipleri için güçlü birer seçenek olarak savunma ve güvenlik profesyonellerine sunuldu.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası