AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Üstad Necip Fazıl Bahçelievler’de anılacak

Bir döneme damgasını vuran fikirleri ile gençlerin dimağlarında çığır açan ve hala fikirleri ile yaşayan Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i sevenleri unutmadı.

2014-05-23 11:35:43

KORAY TAŞDEMİR / İSTANBUL -  Kısakürek, doğumunun 110. vefatının ise 31. yılı dolayısı ile Bahçelievler Belediyesi tarafından anılıyor. Eğitimci yazar Muzaffer Doğan’ın gayretleri ile bir araya getirilen edebiyat, sanat ve siyaset dünyasından 14 yetkin isim, Necip Fazıl Kısakürek’i anlatacaklar.

Etkinlikte, gazetemizin İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Yayın Kurulu üyemiz ve karikatüristimiz Yalçın Turgut Balaban ile gazetemiz yazarı ve Devlet eski Bakanı Hasan Aksay da konuşmacılar listesinde yer alıyor. Program, 26 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Konuşmacı olarak katılacak isimler ise şöyle: 

Eğitimci yazar Muzaffer Doğan, Yazar Ali Haydar Haksal, Şair aktivist Ahmet Mercan, Marmaratör Reşat Şen, Şair Yazar Yusuf Dursun, Şair yazar milletvekili Recep Garip, Şair Özcan Ünlü, Yazar Selvigül Kandoğmuş Şahin, Şair Nurettin Duman, Yazar Hasibe Çerko ve Yazar Halis Özdemir”

 

Yorumlara Git

Tarihi Memduh Paşa Yalısı'nda neler olmuş neler! 115 milyon TL ve altınlar nerede?

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor