AKİT MENÜ

Medya

Çocuklarınızı bu sözde sanatçı bozuntularından koruyun! Sahnede erkek erkeğe öpüştüler, utanmadan paylaştılar

Türkiye’de ahlaksız denilince başı çeken sözde sanat camiası yine utandırdı. Türk aile yapısına uzanan bu proje yavaş yavaş normalleştirme çalışmaları devam ediyor. Son olarak da Uraz Kaygılaroğlu isimli oyuncu, ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüştü. Oyuncunun sosyal medyada paylaşılan o anları olay oldu.

2024-06-29 08:03:38

This browser does not support the video element.

LGBT propagandasının Türk aile yapısını hedef alması, toplumun temellerine yönelik ciddi bir tehdittir. Geleneksel aile yapısının bozulması, toplumun ahlaki çöküşünü hızlandıracak ve milli değerlerimizin yıkılmasına sebep olacaktır. Bu tür sapkın akımların teşvik edilmesi, genç nesillerimizi yozlaştırarak aile kurumunun çökmesine ve toplumsal yapının parçalanmasına neden olabilir. Türk aile yapısını ve milli değerlerimizi korumak adına, LGBT hareketine karşı sert ve kararlı adımlar atılmalı, bu tehlikeli propaganda durdurulmalıdır. Toplumumuzun geleceği ve çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda yetişmesi için bu yıkıcı hareketlere karşı güçlü bir duruş sergilemeliyiz.

Magazin Burada'nın özel haberine göre son dönemde tiyatroya ağırlık veren Uraz Kaygılaroğlu bu kez de ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında rol arkadaşıyla dudak dudağa görüntüleri ile gündeme geldi.

Erkek rol arkadaşı ile öpüştüğü anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncuya yorum yağdı. İşte yorumlardan bazıları...  "Bu ne rezillik ya"  "Behlül bile Bihter'i bu kadar ateşli öpmedi"  "Sanat da olsa yapmam"

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…