AKİT MENÜ

Gündem

Amed dersem çık Türkiye dersem çıkma! İmamoğlu, yine Batılı abilerine şirin görünme telaşında

Sosyal medyada CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik tepkiler artmaya başladı. PKK'nın sahadaki savunucuları Amedspor’un şampiyonluğunu kutlayan İmamoğlu'nun, Türkiye ile ilgili önemli konularda sessiz kalması eleştiriliyor. Bu durum, birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.

Batılı devletlerin ve bölücü terör örgütü sempatizanlarının sosyal medyada milli futbolcumuz Merih Demiral’e yönelik linç girişimi, iki gündür yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu duruma karşı sosyal medyada Merih Demiral'e destek veren vatandaşlar, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert tepki gösteriyor. İmamoğlu'nun sessiz kalması, tepkilerin hedefi haline gelmesine neden oldu.

 

PKK destekçisi Amedspor’u yürekten kutlayan Ekrem İmamoğlu, "bozkurt işareti" yaptığı gerekçesiyle ırkçılıkla suçlanarak 2 maç ceza alan Merih Demiral için tek kelime etmedi. Bu durum, sosyal medyada büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları, #Ekremİmamoğlu etiketi altında İmamoğlu'nu yorum yağmuruna tuttu.

İşte o yorumlardan bazıları...

Yorumlara Git

Rusya'dan beklenmedik hamle! Rus basınından flaş iddia: Türk bankaları Rusya’dan çekiliyor!

Mansur Yavaş’tan muhalefete bomba çıkış! CHP’den ayrılacak mı?

Yavuz Ağıralioğlu’nun ekibinden şaşırtan ziyaret! Patrik Barthelomeos'a başvuran sözde 'milliyetçi' parti kadrosu

Bayraktar TB2 SİHA'lara karşı ABD'den İHA almışlardı! İHA denize düştü, siparişleri iptal edebilirler

Narin nasıl öldü? Adli tıp raporu açıklandı! Cinsel saldırı yok, aynı gün boğularak öldürülmüş