AKİT MENÜ

Gündem

Taksici “Şimdi sen naneyi yemedin mi” dedi! Hollandalı turiste bakın ne dinletti

A Milli Futbol takımımızın Hollanda’ya çeyrek finalde kaybedip elenmesinin ardından bir taksici Hollandalı bir turiste takside son ses Mehter Marşı dinletti.

2024-07-08 13:50:55

This browser does not support the video element.

Türkiye’nin EURO 2024 Avrupa kupasında Hollanda’ya mağlup olarak turnuvaya veda etmesi tüm Türkiye’yi derinden üzdü. Milli Takımın bugüne kadar gösterdiği performans ve çaba dünya spor basınında da geniş yankı uyandırdı.

Oynanan maçın ardından bir Hollandalı Turist taksiye bindi. Taksici turistin Hollandalı olduğunu fark edince ortaya ilginç anlar çıktı.

Taksici turiste önce adını sordu. Daha sonrasında turistin Hollandalı olduğunu öğrenince “Sen şimdi naneyi yedin” dedi ve cep telefonunu açıp “Ver mehteri” diye seslendi.

“Hollanda bizi yenerse bende sana bunu dinletirim bro” ifadelerini kullanan taksici son ses Mehter Marşı’nı açarak eşlik etti.

Yüzlerin güldüğü görüntüde marşın sesini kısarak turist ile diyalog kurmaya çalışan taksici İngilizce bilmediği için Türkçe konuştu.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Türkiye-Hollanda maçının ardından ortaya çıkan bu video ve taksicinin intikam şekli gündem oldu. Birçok kullanıcı taksicinin bu hareketinin art niyet taşımadığını ve komik bir videonun ortaya çıktığını söyledi.

Öte yandan bazı kullanıcılar da taksicinin hareketinin yanlış olduğunu ve turiste karşın bu şekilde davranılmaması gerektiğini söyledi.

Yorumlara Git

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil

Dünyanın ilk ekmeği THY’nin New York seferinde