AKİT MENÜ

Aktüel

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan tehditvari açıklamalar

Bolu'da dağ olmadığını söyleyen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, dağın Düzce'de bulunduğunu, bilinen mevcut güzergâhın da "Düzce Dağı" adını alması gerektiğinin altını çizdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın mafyavari saygısız karşılığına, Faruk Özlü'den cevap gecikmedi.

2024-07-08 18:41:35

Bolu'da dağ olmadığını söyleyen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, dağın Düzce'de bulunduğunu, bilinen mevcut güzergâhın da "Düzce Dağı" adını alması gerektiğinin altını çizdi. Her olaya nefret dili ile yaklaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın itirazına, Faruk Özlü'den cevap gecikmedi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bolu Dağı ismine tepki gösterirken, Bolu Dağı'nın isminin yanlış olduğunu savunarak isminin "Düzce Dağı" olduğunu savundu.

"BOLU TARAFI OVADIR"

Özlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:
Doğru bilinen yanlışlar vardır. Yanlıştır, ama insanlar doğru sanırlar. Bunlardan birisi de "Bolu Dağı" ismidir. Aslında Bolu tarafında "dağ" yoktur. Bolu tarafı "ovadır". Dağ Düzce tarafındadır. Coğrafi yapısına göre burası "Bolu Dağı" değil, “Düzce Dağı"dır.
"BU DAĞIN DOĞRU ADI 'DÜZCE DAĞI'"
Yaşam alanı bakımından dağdaki yol boyu işletmelerin tamamına yakını da Düzcelilerin. Bu yanlışı düzeltelim. Bu dağın doğru adı "Düzce Dağı".

MAFYAVARİ 'AKILLI OL' TEHDİTİ

Türkiye'de çeşitli konular tartışma konusu haline geliyor. Bu tartışmalara bir yenisi daha eklendi.

Suriyeli göçmenleri Bolu'dan kovmak istemesi, suyu göçmen muhtaç insanlara üç misli fiyata satacağını söylemesi ile ünlenen Tanju Özcan ise bu paylaşımı alıntılayarak Faruk Özlü'ye mafyavari bir üslupla, şu şekilde cevap verdi:
'Faruk Özlü, Bolu Dağı'na göz koymuş. Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir. Dimyat'a girince giderken evdeki bulgurdan olma Kaynaşlı'yı Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol!'

FARUK ÖZLÜ'DEN TANJU ÖZCAN'A GÖNDERME: 'ADAM DEĞİLSİN'
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün Tanju Özcan'a yanıtı da çok sert oldu.
Faruk Özlü, Mevlana'nın sözünü paylaşarak Tanju Özcan için 'Adam değilsin' göndermesi yaptı.
İşte Faruk Özlü'nün o sözleri;
'Yani anlayacağın, pek sanmıyorum ama aklının başında olduğunu birgünün ya da saatin olursa Düzce'ye gel sana tane tane aklının alacağı biçimde coğrafya, tarih anlatayım. Bir de Bolu Ovası'ndan Düzce'ye bakıver. Gördüklerin sana yeter! 'Akıllı ol' bahsini seninle ayrıca konuşacağım.'

Yorumlara Git

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri! Türkiye'nin yeri dikkat çekti

Lübnan'da patlatılan telsizlerde 'Japonya' detayı

Belli oldu: Türkiye için büyük tehlike artık orada: A Milli Futbol Takımı’nın FIFA sıralaması belli oldu

Türkiye'de ilk defa o ilimizde üretiliyor! Tamamen yerli ve milli imalat: Avrupa'da 3 firmadan biriyiz

Korkutan Covid-19 uyarısı