AKİT MENÜ

Aktüel

Artık kimseden para alınmayacak: Bakanlık her yerde ücretsiz yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2024 yılı için başlattığı GSB Seyahatsever girişimi, gençlerin yaz mevsimini ücretsiz olarak KYK yurtlarında geçirmelerine imkan tanıyor. Proje, 18-30 yaş arası gençlerin Türkiye'nin farklı bölgelerini keşfetmelerini teşvik ediyor ve bu süreçte yeni arkadaşlıklar kurmalarına olanak sağlıyor.

2024-07-09 08:50:51

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyahatsever" projesi, 18-30 yaş arasındaki gençlere yaz tatillerinde büyük bir fırsat sunuyor.
Proje kapsamında, Türkiye'nin çeşitli illerindeki KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sağlanacak. Gençler, bu sayede yeni yerler keşfedip farklı kültürel deneyimler yaşama fırsatı bulacaklar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2024 GSB Seyahatsever girişimi, gençlerin Türkiye'yi keşfetmeleri ve yaz mevsimini KYK yurtlarında ücretsiz geçirmeleri için bir imkan sağlıyor. Bu proje çerçevesinde, özellikle deprem bölgeleri dışında bulunan illerdeki 1 kız ve 1 erkek yurdu gençlere hizmet verecek şekilde düzenlendi.

DETAYLAR AÇIKLANDI

Başvuruların nasıl yapılacağına dair detaylar netleşti. Konaklama için başvurular, rezervasyon yapılacak yurda en az bir gün öncesinden 444 0 472 (ALO GSB) numarasını arayarak isim, soyisim ve T.C. kimlik numarası ile gerçekleştirilmelidir.
Seyahatsever projesi, gençlerin Türkiye'nin farklı bölgelerini keşfetmelerini ve çeşitli kültürel deneyimler yaşamalarını hedefliyor. Aynı zamanda projenin amacı, gençlerin yaz tatillerini KYK yurtlarında ücretsiz olarak geçirerek bu süreçte yeni arkadaşlıklar kurmalarına imkan sağlamak olarak belirtildi.

Yorumlara Git

Hizbullah lideri Netanyahu’ya meydan okudu: Çok büyük karşılık vereceğiz!

Meteoroloji sarı alarm verdi! Sağanak, hortum, dolu geliyor…

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri! Türkiye'nin yeri dikkat çekti

Lübnan'da patlatılan telsizlerde 'Japonya' detayı

Belli oldu: Türkiye için büyük tehlike artık orada: A Milli Futbol Takımı’nın FIFA sıralaması belli oldu