AKİT MENÜ

Medya

Halk TV’de bir rezillik daha! Eylem diye yanıp sönen ampül arayanların düştüğü duruma bak

Muhalefet geçen gün aldığı kararla tüm Türkiye’de dün akşam saat 9’da ışık açıp kapatma eylemi yapacaktı. Kadıköy'de kimseden bu eylem gelmeyince İzmir’e bağlanmayı tercih ettiler.

2024-07-10 08:53:01

This browser does not support the video element.

Muhalefetin asgari ücret eylemi ellerinde patladı. Dün akşam saat 9’da bütün evlerde ışıkları açma kapama kararı alındı. Bu eylemi göstermek isteyen Halk TV Kadıköy’de aradığını bulamayınca seçim dönemlerindeki gibi ‘İzmir’e bağlanmayı tercih etti. O anlar sosyal medyada dalga konusu oldu.

Muhalefetin asgari ücret eylemi, planlandığı gibi etkiyi göstermedi. Dün akşam saat 9’da bütün evlerde ışıkların açılıp kapanması kararı alındı. Ancak, bu eylemi göstermek isteyen Halk TV, Kadıköy’de beklediği tepkiyi bulamayınca, seçim dönemlerindeki gibi 'İzmir’e bağlanmayı tercih etti. Bu durum sosyal medyada alay konusu oldu ve kullanıcılar Halk TV’nin bu girişimini eleştiren yorumlar yaptı. Eylemin amacına ulaşamaması ve Halk TV'nin canlı yayında aradığını bulamaması, muhalefetin etkinlik organizasyonunu sorgulayan paylaşımlara neden oldu.

Yorumlara Git

Akaryakıt fiyatları! 19 Eylül 2024: Güncel mazot-motorin, LPG, benzin fiyatları kaç TL oldu?

Yaşar Güler’den KKTC ve Akdeniz için net mesaj!

Siber saldırıda dikkat çeken “paravan şirket” iddiası! Çağrı cihazları Lübnan’a nasıl girdi?

Deprem uzmanı Naci Görür resmen duyurdu! Türkiye'de birkaç ilçe ismi vererek uyardı!

Çay ve kahve içen herkesi ilgilendiriyor! Ezber bozan araştırma