AKİT MENÜ

Ekonomi

Çökertin bu enflasyon çetesini! Markette 80 lira tarlada yüzüne bakan yok

Kur operasyonlarıyla Türkiye’nin ekonomisine diz çöktürmek isteyen şer şebekeleri, halkın belini bükmek için stokçular ve fiyat spekülatörleri devreye sokuyor. Markette 80 lira tarlada ise yüzüne bile bakılmayan limonlar Adana'da yollara serildi. Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran videoya yorum yapan vatandaşlar, "Çökertin bu enflasyon çetesini" diyerek yetkililere çağrı yaptı.

This browser does not support the video element.

 YENİAKİT.COM.TR 

Kur operasyonlarıyla Türkiye’nin ekonomisine diz çöktürmek isteyen şer şebekeleri, halkın belini bükmek için stokçular, fiyat spekülatörleri ve zillet medyası işbirliği yapıyor.

Milletin ekmeğiyle oynayan çete, fiyat kaosu oluşturmak için stokçuluk yapıyor. Bunun son örneği Adana'da kaydedildi.

Markette 80 lira tarlada ise yüzüne bile bakılmayan limonlar yola serildi. Videoda yer alan vatandaş, "Yazık günah değil mi? Şuan limona ihtiyacı olan kişiler vardır. Ama şuan bizim Adana'da limon para etmiyor. Şimdi biz bu milli serveti ne yapacağız. Bize bunun açıklamasını yapın"  diyerek market raflarına 80 lirayı bulan limonun tarlada para etmediğini belirtti.

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran videoya yorum yapan vatandaşlar ise, "Çökertin bu enflasyon çetesini" diyerek yetkililere çağrı yaptı.

 

Yorumlara Git

Ali Koç mu, Dursun Özbek mi? Birbirlerine ‘yok edeceğiz’ diyip duruyorlardı ama şimdi derbide harekete geçtiler artık…

Yunanistan 'yok edeceğiz' diyordu! Türk denizaltıları harekete geçti

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

AK Parti’de yeni gelişme! Başkan Erdoğan'a tek tek rapor sunulacak

Cüneyt Özdemir rakıcı Atatürkçülere verdi veriştirdi! "Sen geri zekalısın!"