AKİT MENÜ

Gündem

Uygunsuz görüntüleri çıktığı iddia edilen Mustafa Sarıgül, Atatürk'ü arkasına alarak sessizliğini bozdu

Uygunsuz görüntüleri çıktığı iddia edilen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Atatürk portresini arkasına alarak bir açıklama yaptı. Sarıgül "50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla karşılaştım ama böylesine bir kahpelikle karşılaşmadım. Vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yenecek" açıklamasını yaptı.

2024-07-17 12:05:54

This browser does not support the video element.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesabından kendisi hakkında dolaşıma sokulan bir video hakkında açıklama yaptı. Söz konusu videonun montaj olduğunu belirten Sarıgül, kriminal bilirkişi uzmanlarının inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Sarıgül'ün paylaşımı şöyle:

"Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız. 50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla karşılaştım ama böylesine bir kahpelikle karşılaşmadım. Vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yenecek."

 

 

Yorumlara Git

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil

Dünyanın ilk ekmeği THY’nin New York seferinde