AKİT MENÜ

Gündem

O fotoğrafın perde arkası çok farklı!

Okmeydanı'nda teröristlerin sokaklarda çıkardığı kargaşa sonucu hayatını kaybeden Uğur Kurt'a ait bir fotoğraf sosyal medya ve haber sitelerinde hızla yayıldı. Fotoğraf üzerinden karalama kampanyaları düzenleyen ve halkı provoke etmeye çalışanların ortaya attıkları iddianın yalan olduğu anlaşıldı.

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında Cemevi’nin bahçesinde bulunan Uğur Kurt’un başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetmesini fırsat bilen provokatörler, sosyal medyada provokasyona aralıksız devam etti.

ALEVİ VATANDAŞLARI KIŞKIRTMAYA ÇALIŞTILAR

Olaylar devam ederken gece boyu özellikle Twitter'da akılalmaz bir bilgi kirliliği yaşandı. Gezi vandallığı sırasında başrolde bulunan bir çok Twitter hesabının dün akşam yeniden aktif olduğu görülürken, Uğur Kurt’un vefatını fırsat bilen provokatörlerin Alevi vatandaşları kışkırtmaya yönelik faaliyetleri dikkatlerden kaçmadı.

FOTOĞRAF DOĞRU, BİLGİ YALAN

Sosyal medyada birçok hesap tarafından paylaşılarak saniyeler içinde yayılan aşağıdaki fotoğrafın öncesi ve sonrası, halkı provoke etmek için ortaya atılan yalan bilgileri bir kez daha gözler önüne serdi.



VİCDANSIZ POLİS SUÇLAMASI


Paylaşılan o fotoğrafta iki polisin yaralı bir vatandaşı koruduğu ve kısa süre sonra bir ambulansın geldiği görülürken, polisin vicdansızlıkla suçlanması dikkat çekti.

FARKLI AÇIDAN BAKINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKIYOR

Vicdansızlıkla suçlanan polislerin, terör örgütü üyelerinin attığı parça tesirli bombayla yaralanan vatandaşın hareket ettirilmeden ambulansı beklemesini sağladığı öğrenildi.















(ensonhaber)

 

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı