AKİT MENÜ

Sosyal Medya

TikTok'ta dine hakaret ederek para kazanma moda oldu! Bir vatandaş o şahsı bacağından böyle vurdu

“İlahici Ali” mahlasıyla sapkın kişilerle birlikte TikTok’ta alaycı bir şekilde ‘ilahi’ söyleyerek meşhur olan Ali Özdemir isimli şahıs, İstanbul’da bir kişi tarafından bacağından vuruldu.

2024-07-20 13:32:54

This browser does not support the video element.

TikTok'ta "İlahici Ali" mahlasıyla tanınan ve sapkın içerikleriyle dikkat çeken Ali Özdemir, İstanbul'da bacağından vurularak yaralandı. TikTok platformunda alaycı bir şekilde ilahi söyleyerek popüler olan Özdemir, bir kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırının hedefi oldu. Özdemir'in durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmezken, olayın ardından güvenlik güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Özdemir'in sosyal medya üzerindeki tartışmalı içerikleri ve provokatif davranışları, pek çok kişi tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Bu tür olaylar, sosyal medyanın tehlikeli ve provoke edici içerikler üretip yayarak gerçek dünyada şiddeti körükleyebileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. TikTok ve benzeri platformların bu tür içeriklere karşı daha katı önlemler alması gerektiği de bir kez daha gündeme geldi.

Yorumlara Git

Lübnan'da patlatılan telsizlerde 'Japonya' detayı

Belli oldu: Türkiye için büyük tehlike artık orada: A Milli Futbol Takımı’nın FIFA sıralaması belli oldu

Türkiye'de ilk defa o ilimizde üretiliyor! Tamamen yerli ve milli imalat: Avrupa'da 3 firmadan biriyiz

Korkutan Covid-19 uyarısı

Lübnan sınırında ateşin şiddeti arttı: Hizbullah'tan karşı saldırı