AKİT MENÜ

Teknoloji

E-Fikir yarışması birincisi 'Vitringez.com' oldu

Farklı meslek gruplarından oluşan girişimcilerin belirlenerek ödüllendirildiği E- Fikir yarışması birincisi bu yıl Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen E- Ticaret Konferansı ve Fuarı’nda belli oldu. Yarışmanın birincisi Modanın Arama Motoru Vitringez.com oldu,

2019-02-01 12:06:02

Bir e- ticaret şirketinin kurulması ve kara geçirilmesi aşamasındaki yaratıcı fikirleri ödüllendiren E-Fikir yarışmasının 2014 yılı sonuçları belli oldu. Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını kolaylaştırmak amacıyla Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan tarafından kurulanE- Fikir Yarışması birincisi seçildi.

Garanti Ödeme Sistemleri’nin katkılarıyla düzenlenen yarışmada Altan Taşkıran, Ergüvenç Özcan, Emre Güzer, Kıvanç Onan, Okyar Tahaoğlu, Özgür Güngör, Serdar Kuzuloğlu, Şule Özmen ve Tarkan Ersubaşı’dan oluşan değerlendirme kurulu, e-ticaret girişimlerinin; inovasyon, girişimcilik, orijinallik ve yaratıcık konularındaki yeterliliklerini göz önünde bulundurarak birinciyi belirledi.

2013 Kasım ayı itibarıylaolarak hizmet vermeye başladıklarını söyleyen CEO Natali Yeşilbahar, sunduğumuz çeşitli seçeneklerle online alışverişi kişisel bir deneyim haline getirerek internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Vitringez.com’un ‘’En İyi Yeni E-Ticaret Girişimi’’ olarak seçilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Natali Yeşilbahar, “şu an 74  e-ticaret sitesi aracılığıyla 7.500’den marka ve 800.000’in üzerindeki ürün seçeneğiyle hizmet veriyoruz. Her geçen gün yeni e- ticaret siteleri ve markaları ekleyerek insanları ihtiyaçlarına en kısa ve kolay yoldan ulaştıracağız” dedi.

Yorumlara Git

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması