AKİT MENÜ

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tek tek açıkladı! İşte yabancıların Türkiye üzerinde başlattığı oyun ve satılmış gazeteciler…

Son günlerde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli eğitim sistemi üzerinden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e karşı başlatılan algı operasyonu ve irtica algısıyla bakanlık yıpratılmaya çalışılıyor. Bakan Yusuf Tekin ise katıldığı bir programda olayın iç yüzünü anlattı.

This browser does not support the video element.

Bakan Tekin, Lozan Anlaşması ve Fransa'nın Türk eğitim sistemini yok sayması nedeniyle, Milli Eğitim Bakanlığı üzerinden başlatılan algı operasyonunun arka planını detaylandırdı. Fransız okullarının, Türkiye'deki Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına ve şartlarına uymadığı için bu şekilde bir tutum sergilediklerini açıkça ifade etti. Bakan Tekin, Türkiye'nin eğitim sistemini korumak ve güçlendirmek için bu adımları attıklarını belirterek, yapılan eleştirilerin haksız ve yanlı olduğunu vurguladı.

 

Bu olay, Türkiye'nin eğitim politikalarını bağımsız bir şekilde yürütme çabalarının bir parçası olarak değerlendirilirken, bazı kesimler tarafından yanlış anlaşılmalarla kamuoyunda farklı algılar yaratılmaya çalışıldığını belirtti.

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!