AKİT MENÜ

Gündem

Ali’siz Aleviler kullanılıyor

Başbakan Erdoğan’ın Almanya ziyareti öncesi Okmeydanı’nda yaşanan olayların ‘manidar’ olduğuna dikkat çeken Evrensel Alevi Bektaşileri Birliği Başkanı Av. Ali İhsan Şahin, “Kur’an’ı kutsal kitap olarak görmeyen sözde Aleviler harekete geçmiştir. Hem Okmeydanı’nda hem de Almanya’da Aleviler kullanılıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi:

MUHAMMET ERDOĞAN / ANKARA - Başbakan Erdoğan’ın bugün Köln’de katılacağı programla aynı saatlerde Erdoğan ve İslam karşıtı 8 ayrı gruba daha aynı şehirde miting izni verilmesi ile Okmeydanı’nda yaşanan olaylar arasında ilinti olduğu öne sürüldü. Alman derin devletinin bu şekilde Almanya’daki Türklerin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmalarını engellemeye çalıştığını belirten uzmanlar, provokasyon ve suikast uyarılarında da bulundular.

SUİKAST UYARISI

Araştırmacı-Yazar Tarık Doğan Karlıbel, “Almanlar, provokasyon amacıyla mitinglerin aynı günde aynı şehirde yapılmasına izin verdi. Okmeydanı’nda da bir Alevi vatandaşın hayatını kaybetmesi hadisesinin bu konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Burada yapılmak istenen Köln’de kargaşa çıkması ve Erdoğan’a suikast girişimine gidecek kadar oranın ısınmasıdır. Böyle bir şey olursa bunu da taşeron olarak kullandıkları aşırı sağcılara veya Alevilere yıkacaklar. Tabi bütün bunların arkasında bence Alman istihbarat örgütü BND’nin parmağı var” uyarısında bulundu.

“ALEVİ GENÇLERİ KULLANILIYOR, ARKASINDA KİLİSE VAR”

Evrensel Alevi Bektaşi Birliği Başkanı Av. Ali İhsan Şahin ise, “Kur’an’ı kutsal kitap olarak görmeyen sözde Aleviler harekete geçmiştir. ‘Başbakan’ı Almanya’ya sokmayacağız. O’na Almanya’yı dar edeceğiz’ şeklinde ifadeler kullanıyorlar. Okmeydanı’ndaki olay da Başbakan’a olan kalkışmalarını daha da güçlü hale getirdi. Aleviler ve Alevi gençleri kullanılmaya devam ediyor. Hükümete karşı, devlete karşı rejime karşı kullanıyorlar. Alevileri kullananların arkasında bence Avrupa ülkeleri hatta kilise var” şeklinde konuştu.

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı