AKİT MENÜ

Gündem

Şimdi de Facebook’tan Siyonist uşaklığı! Ayasofya’daki gıyabi cenaze namazı videosuna sansür

Sözde özgürlükçü sosyal medya platformu Facebook, Şehit İsmail Haniye için İstanbul’da Ayasofya-i Kebir Camisi’nde Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından kıldırılan gıyabi cenaze namazından bile rahatsız oldu.

Facebook, Diyanet İşleri Başkanlığımızın gıyabi cenaze namazının canlı yayın videosunu kaldırarak büyük bir skandala imza attı. Bu yetmezmiş gibi, paylaşımın yapıldığı sosyal medya hesabına 1 ay canlı yayın yasağı getirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği bu manevi anın sansürlenmesi, kamuoyunda büyük tepkilere yol açtı. Birçok kullanıcı, Facebook’un bu tutumunu sert bir şekilde eleştirdi ve platformun ifade özgürlüğüne olan saygısını sorguladı.

Bu sansür kararı, Facebook’un ifade özgürlüğü konusunda çifte standart uyguladığı eleştirilerini de beraberinde getirdi. Kullanıcılar, platformun diğer birçok hassas konuda gösterdiği esnekliğe rağmen, İsmail Haniye’nin cenaze namazına yönelik bu tutumunu kabul edilemez buldu.

Facebook’un bu kararı, platformun özgürlükçü söylemlerine gölge düşürdü. Şehit İsmail Haniye için yapılan manevi anın sansürlenmesi, ifade özgürlüğüne ve manevi değerlere saygı konusunda ciddi soru işaretleri doğurdu.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası